skip to main content

Contact

De Cursus Social Media wordt gegeven door Stefan Schuyleman, voormalig Marketing Manager van De Mandemakers Groep en daarvoor Marketing Manager Thetford Europe. Daarnaast is hij Nima B examinator die zelf Nima-C heeft gedaan alvorens zijn Marketing Master aan de Erasmus Universiteit af te maken. Naast Social Media heeft hij een geweldig inzicht in marketingstrategieën, en geeft hij ook cursussen op het gebied van Internet Marketing.

 

Stefan is mede eigenaar van GetBright, een strategische en praktische communicatiepartner waarmee je resultaten boekt. GetBright bedenkt marketingconcepten, maakt campagnes en ontwikkelt websites om jouw bedrijf of organisatie te helpen je doelgroepen zowel online als offline te bereiken en te activeren. GetBright maakt zelf ook (selectief) gebruik van Social Media platformen als FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn.

 

Stefan combineert de zakelijke praktijk als marketeer met een gezond verstand aanpak, echter wel voorzien van de nodige strategische diepgang.  Ook geeft hij met regelmaat colleges online marketing aan hogescholen als gastspreker.

Voor een compleet profiel zie LinkedIn > Stefan Schuyleman.