skip to main content

Prijzen

Onze Social Media cursussen brengen bepaalde kosten met zich mee, deze kosten maken wij om de cursist een hoogwaardige cursus aan te kunnen bieden. De prijzen die wij je rekenen voor de cursus zijn scherp, zeker gezien de kennis en ervaring die bij ons aanwezig is. Wij zijn geen zelfverklaarde goeroe maar een ervaren bedrijf die de diensten ook voor klanten uitvoert. De prijzen verschillen per cursus en kunt u bij de desbetreffende cursus vinden op onze cursuspagina.

Cursus Social Media in Breda

De cursussen verschilt per cursus en varieert van 2 uur tot 8 uur. Kijk voor de desbetreffende cursus voor de precieze tijd. Je kunt zelf kiezen om de cursus in een ochtend, middag of avond te doen. Je kunt ervoor kiezen om de cursus te komen volgen op onze trainingslocatie in het centrum van Breda. Neem contact met ons op, dan maken we maken een vrijblijvende offerte op.

 

In Company cursus

Komt het niet uit om naar onze trainingslocatie in Breda te komen, dan kunt u kiezen voor een In Company cursus. De cursus wordt dan gegeven op een door u bepaalde locatie. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als het gaat om een personeelsevent, een salestraining of een bedrijfsuitje. Een In-Company cursus heeft als voordeel dat wij deze cursussen specifiek kunnen inrichten op jouw eigen bedrijf, onderneming, situatie of vraagstuk. Wij vragen je dan ook om contact met ons op te nemen voor een briefing. Wij maken samen met jou een cursus op maat die je medewerkers in een overzichtelijke periode écht verder helpt als het gaat om opzetten en onderhouden van Social Media.