skip to main content

Disclaimer

GetBright (KvK 64364585) verleent je hierbij toegang tot www.cursus-social-media.nl (de website) en nodigt je uit kennis te nemen van haar aanbod. GetBright behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

 

De informatie op www.cursus-social-media.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van GetBright.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van GetBright.

 

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.cursus-social-media.nl. GetBright oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. GetBright zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij GetBright.